17 Haziran 2019 Pazartesi

Karamürsel Kiralık Daire

Karamürsel Kiralık Daire

Her insan hem ihtiyacına uygun hem de göz zevkine hitap eden bir daire kiralamak ister. Fakat akıllardaki evi bulmak ise oldukça zordur. İşletmemiz Karamürsel kiralık daire imkanlarını müşterilerine sunarak, Kocaeli’nde herkesin ihtiyacına uygun evleri alıcıyla buluşturmaktadır. Yalnız kaliteli bir ev seçmek için birçok husus bulunmaktadır. Bunlar evin konumu, çevredeki kişisel ihtiyaçlara yakınlığı, kaç kişi kalacağınız gibi konulardır. 
Eğer bütçeniz kısıtlı ve tek kişi kalan bireyseniz, stüdyo tipi veya 1+1 daireler sizin için yeterli olacaktır. Fakat geniş ve kalabalık bir aileyseniz, kişi sayınıza göre 2+1 veya 3+1 evler önerilmektedir. Firmamız Kocaeli’nin en nezih ilçelerinden Karamürsel kiralık daireleri uygun fiyat garantisiyle ayağınıza getirmektedir. Kiralama seçenekleri geniş olup, ister günlük ister aylık veya kalacağınız süre kadar farklı fiyat dilimlerini size sunmaktayız.  Güneş gören ve yalıtıma sahip kiralık daireler için bizi arayabilirsiniz.

Karamürsel Satılık Daire


Kocaeli’nde kiralık dairelerin yanı sıra Karamürsel satılık daireler ile ömür boyu huzurlu yaşamanın anahtarını sunuyoruz. Yasal mevzuatlara uygun olarak portföylerimize eklenen evlerin hepsi ekspertiz raporludur. Satılık bir daire almadan önce iyi bir inceleme yapmak ve beklentilerinizi ortaya sermek fayda sağlayacaktır. Oda sayısı, metrekaresi, site içinde olup olmadığı, ısıtma durumu gibi detayları belirlendikten sonra aramaya koyulabilirsiniz. Örneği firmamızın Karamürsel satılık daire, merkezi sistem veya doğalgaz sistemiyle inşa edilmiştir. 
Evler son derece yeni ve modern yapıdadır. Bakanlığın izin verdiği sözleşmeye göre kat sayısı belirlenerek, depreme son derece dayanıklı yapılardır. İster eşyalı ister eşyasız olarak satın alabilirsiniz. İç ve dış tesisatı kaliteli malzemelerden yapıldığı gibi dış cephe yalıtımı sayesinde ısınma giderlerinden tasarruf edebilirsiniz. Karamürsel satılık dairelerimizi görmek için bizi ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle teras, bahçe, koridor tipi, salon tipi, mutfak, manzara, banyo, tuvalet gibi önemli ihtiyaçlar hakkında bilgi alabilir ve yerinde inceleyebilirsiniz.   
         

Karamürsel Satılık Arsa


Kocaeli Karamürsel satılık arsalarımız, uygun metrekare fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.  Gelir odaklı bir yatırım yapmak isteyen işletmeler, firmamızın kampanyalarından yararlanarak, gelece emin adımlar atabilir. Mevcut konum bakımından yatırımınıza işlevsellik katacak arsalarımız, kısa vadede değerlendirilmek ve kazanç sağlamak için uygundur. Karamürsel satılık arsaları ister dükkân yapımında ister market ister ev yapımında kullanabilirsiniz. 
Uzun vadede kazanç sağlamak isteyenler içinde idealdir. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nden onaylı, yasal olarak sorunsuz arsalar için bize ulaşabilirsiniz. Arsalardan doğru zamanda doğru fiyatlardan yararlanmanıza sağlayacak firmamız, yapacağınız yatırımlar hakkında ön bilgiler verecektir. İhtiyacınız olanları tarafsız, dürüst ve güvenilir bir şekilde sizlere iletmekteyiz.  Karamürsel satılık arsalar değerinin üstünde satılmadığı gibi ayrıcalıklı fırsatları da size sağlamaktadır. Daha çok gayrimenkul alanında değerlenen yerler kazancınıza kazanç katabilir. Siz de Kocaeli’nin en güzel arsalarını satın almak ve değerlendirmek için hemen bize ulaşın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder